perjantai 14. syyskuuta 2012

Villasukat vauvalle

Oh, pari viikkoa on vierähtänyt ilman blogipäivitystä! On ollut kaikenlaista syyskiirettä, mutta on minulla puikot kuitenkin vähäsen heiluneet, ei ihan joka ilta kuitenkaan. Viimeisin valmistunut työ on nämä villasukat, jotka tein ystävän pikkuiselle poikavauvalle (suloinen tapaus kerta kaikkiaan:))
Ohje on Dropsilta ja lankana käytin pumpulin pehmeää Dalegarnin Lerkeä (52% merinovillaa, 48% puuvillaa). Ei pitäisi kutittaa yhtään pikkuisia varpaita.
Pidän todella paljon palmikkokuvioista, sekä niiden tekemisestä että varsinkin lopputuloksesta. Ja edelleen haluan vakuutella kaikille, jotka palmikkoja eivät ole tehneet, että niiden tekeminen on hurjan helppoa. Etenkin tällaisten peruslettien neulominen (mitä näidenkin sukkien varressa on) ei vaadi mitään erityisosaamista. Rohkeasti kokeilemaan vaan, hyvät ohjeet palmikoiden neulontaan löytyy esim. täältä. 

Sukkien lisäksi minulla on ollut työn alla pari isompaa projektia. Ne ovat edelleen kesken ja toivon, että saisin nyt järjestettyä vähän paremmin neulonta-aikaa, jotta olisi toiveita saada nämä parin viikon sisään valmiiksi. Johan tässä kohta pitää alkaa joululahjojakin työstämään!

Tässä vähän vinkkiä keskeneräisistä töistä, toivottavasti pääsen pian esittelemään ne valmiina :)


2 kommenttia:

  1. Kiitos sukista - ovat aivan ihanat ja käytössä päivittäin! Ehkä mäkin kokeilen sitä palmikkoa kohta pian.. :)

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä :) Rohkeasti vaan palmikoiden kimppuun!

    VastaaPoista