maanantai 27. elokuuta 2012

Best of Moda 5/2012

Uusin Moda saapui jo jokin aika sitten (kiitos vaan jälleen kerran!). Keräsin tähän mielestäni kiinnostavimmat ohjeet tuosta lehdestä. Lehdessä on useita kivoja ohjeita sisustusjuttuihin, vaatteet eivät niinkään olleet minun makuuni. Tässä niitä parhaimpia paloja:
Pitsisiä koreja on suht helppo virkata vaikka jämälangoista ja kun sisälle sujauttaa lasin + tuikun niin saa   mukavaa tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin.
Torkkupeittoja ei todellakaan voi olla liikaa. Tässä mallissa on kiva moderni ilme ja tyylikkäät värit. Me like!
Lehdessä on useampikin ohje tyynynpäällisiin. Mielestäni kivoimmat oli tämän kuvan kaksi palmikkotyynyä ja tuo Gant-henkinen tähtityyny keskellä. Näitä saatan tehdä jokusen pukinkonttiin...
Yllä oleva Debbie Blissin ohje on minun mielestäni paras vaateohje tässä lehdessä. Tuo kierre boleron keskellä tuo kivaa ilmettä vaatteeseen ja ohje vaikutti aika helpolta.
Myös tämä paita on ihan jees ja olisi varmaan aika nopea tehdä; se neulotaan 3-kertaisesta langasta ja nro 12 puikoilla! Vähän houkuttelisi tehdä pörröinen neule vaikka vihreästä tai petroolinsinisestä mohairlangasta...tai ainakin tuo huivi.
Nämä lasten kirjoneuletunikat ja neuletakki ovat ihan mielettömän hienot. En ole ikinä kirjoneuletta tehnyt, mutta ei kai se kovin vaikeaa voi olla..? Enemmän taitaa haasteeksi tulla se, että nämä kaikki tehdään ohjeen mukaan 2,5- 3 mm puikoilla, mikä ainakin minun kohdalla tarkoittaa, että ne valmistuvat todella hitaasti.

Uusin Novita-lehtikin on vielä kunnolla läpi kahlaamatta, palaan siihen myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti