torstai 26. huhtikuuta 2012

Kesätakki taaperolle

Uusimman Novita-lehden ohjeista ensimmäisenä ehti toteutukseen kesätakki pikkuneidille. Ohje löytyy muuten myös Novitan netistä. Tykkään tehdä näitä taaperoikäisten vaatteita, koska ne ovat niin pieni kokoisia, että valmistuvat nopeasti. Tämänkin takin molemmat hihat ehdin tehdä yhden päivän vapaahetkien aikana. Voi kun ne lapset pysyisivät aina näin pieninä :).

Takki on tehty langan väriä myöten lehden ohjeen mukaan, Novitan Hanko-langasta. Pidän Hanko-lankojen ekologisesta ideasta (50% kierrätyspuuvillaa) ja niiden maanläheisistä väreistä. Napit tähän takkiin löysin Helsingin Stockalta.

Takkiin tuli kauniit laskokset eteen ja taakse (jotka olivat todella helppoja tehdä) ja lisää takkimaisuutta tuo takana oleva tamppi. Jos jotain negatiivista lähtee hakemaan, niin se on varmaankin se, että meidän 2-v tyttönen ei ole vielä suostunut tätä takkia kertaakaan päällensä pukemaan... Toivottavasti mieli kesään mennessä on muuttunut, sillä minun suunnitelmiini kuului, että tästä tulisi kiva käyttötakki kesäisille kauppa- ja kyläilyreissuille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti