sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Tyynyideoita

Tyynynpäällisten neulominen sohvatyynyille oli yksi ensimmäisistä asioista, mikä minua innosti kun aloitteilin neulontaharrastustani. Mielestäni neulotut tyynypäälliset sopivat sekä moderniin että maalaisromanttiseen kotiin ja ne tuovat väriä, pehmeyttä ja kodikkuutta sisustukseen.

Sonia Rykiel Maison, kuva: amara.co.uk


Lisäksi niitä on aika iisi-biisi tehdä. Ei tarvitse juurikaan miettiä kavennuksia eikä lisäyksiä. Helpoimmalla taitaa päästä, jos tekee suljettuna neuleena pelkkää oikeaa silmukkaa- useampaa väriä käyttämällä saa tällaisestakin tyynystä todella näyttävän.

Tyynynpäällisiä on myös helppoa suunnitella itse, vaikka ei olisi kovin kokenut neuloja (jollaisena itseäni pidän).  Ideoita voi vaikkapa etsiä (mistäpä muualta kuin) netistä ja tähän olen poiminut muutaman minua miellyttävän. Varmasti jotain näistä ideoista tulen jossain vaiheessa käyttämään tulevissa töissäni.
Sonia Rykiel Maison, kuva:amara.co.uk
Brittiläisen luxustuotteisiin keskittyvän sisustus-saitin, amara.co.uk:n, valikoimista löytyy mm. Sonia Rykiel Maisonin neuletyynyjä. Pidän näistä yksinkertaisista malleista paljon ja laadukkailla langoilla pystyisi varmasti itsekin toteuttamaan kivan näköiset tyynyt samalla idealla.