tiistai 1. toukokuuta 2012

Ihanat langat

Lankakorini pohjaa en olekaan näynyt muutamaan kuukauteen. Vierailut lankakauppoihin kuuluvat nykyään lähes joka viikkoiseen ohjelmaani ja jopa meidän lähikaupan valikoimiin on tullut useampi hyllyllinen Novitan lankoja + puikkoja, joten välillä ruokaostoksiltakin on tarttunut mukaan lankakeriä. Hyvä veto muuten Novitalta / kauppiaalta tuo lankojen myyminen ruokakaupassa, koska muuten lankoja on kuitenkin vielä aika huonosti tarjolla täällä meidän seudulla, vaikka Suomen toiseksi suurimassa kaupungissa asummekin.

Suosikkilankakauppani on Menitan outlet-myymälä Soukan ostoskeskuksessa. Ovessa mainostavat itseään Suomen suurimpana lankakauppana ja iso se kyllä onkin. Täältä löytyy kattava valikoima mm. Rowanin, Dropsin ja Novitan lankoja ja paljon paljon muuta. Myös trikookuteita ja ontelolankoja on tarjolla useissa eri väreissä. Menita järjestää myös silloin tällöin erilaisia virkkaus-/neulontakursseja. Tyttäreni osallistui lasten virkkauskurssille muutama viikko sitten ja hänen olkansa yli vilkuillessa minäkin opin samalla virkkaamaan :).

Tapiolan keskustan Neuletikki on myös yllättävän monipuolinen lankakauppa, pienestä koostaan huolimatta. Täältäkin on tullut kerä jos toinen hankittua...

Oulunkylän Lankamaailmassa olen käynyt kerran. Myöskin täällä on todella isot valikoimat lankoja ja virkkauskuteita mutta minä en tainut ostaa muuta kuin yhdet puikot siltä reissulta.

Viime viikolla tein myös langanhakumatkan Tallinnan Karnaluksiin.  Paikkaa ei ole kovinkaan helppoa löytää (osoite K.A. Hermanni 1, 2.krs). Rappukäytävä ei anna juurikaan osviittaa, että talosta löytyisi lankakauppa, mutta kun sattuu oikean oven avaamaan, niin sieltä aukeaa oikea lankataivas. No, ensi kerralla sitten pitää ottaa käteistä rahaa mukaan... kortit eivät käy täällä ollenkaan, joten minä tulin kotiin tällä kertaa ilman lankoja :(.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti